Ei rumia ja työläitä johtojen asennuksia, ei epävarmuutta kameravalvonnan laajuuden riittävyydestä, ei huolta yksityisyydensuojasta. Kuulostaako hyvältä? Langaton valvontakamerapaketti on helppo ja luotettava ratkaisu kodin turvallisuuden parantamiseksi. Se antaa turvaa paitsi murtojen, myös muiden hätätilanteiden varalta.

Oletko huolissasi kotisi turvallisuudesta ja harkitset kameravalvonnan asentamista? Voit parantaa kodin turvallisuutta kokonaisvaltaisesti valitsemalla langattoman valvontakamerapaketin. Kokosimme listauksen luotettavan pakettiratkaisun eduista.

Langaton valvontakamerapaketti on helppo ja sisustukseen sopiva ratkaisu

Kukaan ei pidä ylimääräisistä johdoista kodin paraatipaikoilla. Kameravalvonnan langattomuus takaa, että kodin sisustukseen ei tule rumia johtoja. Nykyään markkinoilla on myös kameroita, jotka ovat ulkoasultaan skandinaavisen tyylikkäitä, minkä ansiosta ne sopivat monenlaiseen sisustukseen. Katso vaikka täältä kuvat ennen ja jälkeen kameroiden asennuksen!

Langattomuuden ansiosta asennus sujuu nopeasti

Langattoman valvontakamerapaketin kiistaton etu on, että johdottomuuden ansiosta se on nopea ja helppo asentaa. Sinun ei edes tarvitse huolehtia asennuksesta itse, sillä asennuksen hoitaa koulutettu ammattilainen. Näin ei jää epävarmuutta siitä, onko asennus varmasti onnistunut oikein ja onko kamerat sijoiteltu optimaalisesti kodin turvallisuuden parantamiseksi.

Saat juuri sinun kotisi ja perheesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden

Kun valitset ammattilaisen asentaman langattoman valvontakamerapaketin, voit olla varma siitä, että kokonaisuudessa otetaan huomioon juuri sinun kotisi erityispiirteet ja asukkaiden tarpeet. Jokainen koti on erilainen, joten ammattiosaaminen on tarpeen luotettavan ratkaisun varmistamiseksi. Asennuksessa pystytään huomioimaan rakennuksen ominaisuudet, kuten ovien ja ikkunoiden ja esimerkiksi tulisijojen paikat ja niihin liittyvät riskit, sekä perheesi elämäntyyliin liittyvät asiat, kuten lemmikit ja runsaat poissaolot kotoa.

Hälytyskeskuksen valvonnan ansiosta apu välitetään paikalle viipymättä

Kameravalvonnasta ei valitettavasti ole juuri hyötyä, jos hätätilanteisiin ei pystytä reagoimaan välittömästi. Siksi kameroiden tulee olla hälytyskeskuksen valvontaan liitettyjä. Vain valvottu kamera mahdollistaa sen, että hätätilanteet havaitaan mahdollisimman nopeasti ja niihin reagoidaan vuorokaudenajasta riippumatta. Voit olla huoletta kotisi ollessa tyhjillään – luvattomat tunkeutujat havaitaan ja paikalle välitetään tilanteen vaatima apu.

Murtoyritys havaitaan varhaisessa vaiheessa

Kun valitset valvontakamerapaketin, johon kuuluu ovi- ja ikkunavahteja, ne havaitsevat murtamisesta aiheutuvan tärinän ja laukaisevat hälytyksen jo ennen kuin varas on päässyt kodin sisälle. Näin murtoyritys havaitaan aikaisessa vaiheessa ja varkaan riski jäädä kiinni kasvaa. Sisätiloissa kamerat reagoivat liikkeeseen ja ottavat tilanteesta kuvia, jotka lähtevät heti hälytyskeskuksen päivystäjälle. Murtotilanne on poliisiasia, joten päivystäjä välittää tiedon poliisille ja lähettää paikalle myös vartijan.

Valvontakamerapaketilla on murtoja ehkäisevä ja vahinkoja pienentävä vaikutus

Tunnetun turvallisuusyrityksen valvonnasta kertovat kyltit ennaltaehkäisevät tutkitusti varkaiden intoa murtautua kotiin, sillä valvonta lisää kiinni jäämisen riskiä. Lisäksi langattomaan valvontakamerapakettiin voi yhdistää sireenin, jonka voimakas ääni karkottaa tehokkaasti tunkeutujat.

Voit yhdistää langattomaan pakettiin myös puhekeskuksen, jonka kautta kuuluvat hälytyskeskuspäivystäjän varoitukset lisäävät painetta poistua paikalta. Mitä nopeammin varkaat lähtevät, sitä vähemmän he ehtivät aiheuttaa vahinkoa.

Apu saadaan paikalle myös tulipalotilanteessa

Tiesitkö, että edistyksellinen langaton valvontakamerapaketti ei tuo turvaa ainoastaan murtojen varalta vaan myös tulipalojen? Kokonaisvaltaiseen pakettiin kuuluvat palovaroittimet havaitsevat savun ja kamerat ottavat heti tilannekuvia, jotka välitetään hälytyskeskuspäivystäjälle. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää todentamaan hälytyksen syyn, ja hän välittää paikalle tarvittavaa apua. Myös puhekeskuksesta on apua tulipalotilanteessa. Hälytyskeskuspäivystäjä saa sen kautta kotiin kaksisuuntaisen puhe­- ja kuuloyhteyden ja voi antaa neuvoja hätätilanteessa.

Yksityisyytesi on turvattu

Luotettavan toimijan langaton valvontakamerapaketti takaa, että kotisi turvallisuus on hyvissä käsissä ja yksityisyytesi on turvattu. Hälytyskeskuspäivystäjät ovat erikoiskoulutettuja ammattilaisia. Kamera ja puhekeskus aktivoituvat vain hätätilanteissa eli päivystäjät eivät voi kytkeä niitä päälle hälytyskeskuksesta käsin. Nykyaikainen järjestelmä on myös suojattu häirinnän ja sabotaasiyritysten varalta.