Kodin hälytysjärjestelmästä on iloa aivan arkisissakin asioissa, kun ei ole mitään hätää. Se voi esimerkiksi kertoa, milloin lapset tulevat koulusta kotiin, mikäli joudut itse olemaan silloin toisaalla. 

On mukava tietää kaiken olevan hyvin.

Älykoti helpottaa elämää

Älykoti tekee arjesta toki turvallisempaa, mutta myös helpompaa. Hälytysjärjestelmän voi kytkeä päälle ja pois päältä älypuhelimella. Lukitusta, valaistusta tai muuta elektroniikkaa voi ohjata mobiilisovelluksella. Lasten saapuessa koulusta kotiin, saat ilmoituksen älypuhelimeesi, vaikka he eivät itse muistaisikaan ottaa yhteyttä. Voit myös muokata valaistusta älypuhelimestasi siten, että kotisi näyttää asutulta poissaollessasi.

LASKE TARJOUS VERISUREN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLE >

Kun pikku leipuri unohtaa mokkapalat uuniin

Mikäli lasten kokkailut eivät mene aivan nappiin, palomiehet löytävät paikalle ilman sinuakin. Hälytysjärjestelmän päivystäjät voivat välittää tiedon suoraan hätäkeskukseen, josta lähetetään pelastuslaitos paikalle.

Turvapainikkeella lapsikin voi hälyttää apua kotiin hetkessä

Kodin hälytysjärjestelmään voi sisällyttää myös SOS-painikkeen, jolloin lapsikin saa hälytettyä apua helposti ja nopeasti hätätilanteessa.  Hälytyskeskuksen päivystäjä reagoi heti hälytykseen ja soittaa yhteyshenkilölle. Jos kukaan ei vastaa, päivystäjä lähettää vartijan paikalle. Mikäli järjestelmään on kytketty kamerailmaisin, voidaan varmistaa myös hälytyksen aiheuttaja. Silloin tieto voidaan tarvittaessa välittää vartijan sijasta suoraan hätäkeskukseen.

Kodin turvan tarpeen voi kartoittaa ilmaiseksi

Verisuren kodinturvakartoitus on kaikille ilmainen. Vastaa muutamaan omaan kotiin liittyvään kysymykseen, jonka perusteella asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

TILAA ILMAINEN KODINTURVAKARTOITUS >